Ingen bild (:

WOHO hej, förlåt att jag inte har skrivit så mycket men jag har inte haft så mycket tid :(

Nu går jag sista veckan i matte klassen och nästa vecka byter jag skola :) Igår har jag sålt några majblommor med scouter :D skoj var det som vanligt! Just nu sitter jag och kan inte tänka mig att imorn är sista dagen för mig :/ men så kan det också bli, jag ångrar inte ett dugg för att ha valt att byta men jag kommer ju så klart att sakna vissa av er! hihi samtidig som att jag är lite ledsen så är jag SUPER glad! hihi jag längtar så mycket!


Imorn har jag thai och sedan drar jag och nåfra kompisar ut och äter!^^

// Kanya

Oj oj

Jag taggar 9 maj ! men i alla fall, jag skulle tro att denna vecka är min sista vecka på dalängskolan? eller ?
hihi, jag kommer att ha otroligt kul på måndag i alla fall eller så får man hoppast på det!



gammalt favorit ^^ hihi jag gillar bilden, min syrra och jag :D

nu längtar jag tills onsdag och inte så mycket mer^^


Ha det gött // Kanya

Hemma igen ^^

hello!

Nu är jag hemma igen, det kommer inte att bli så mycket bloggande just veckan som kommer med tanke på sva-prov & DM ! Vi i scouter har ju varit uppe på Kinnekulle och tävlat i KM och vi kom vidare så vi ska tävla vidare på söndag! och då är det innom Skaraborg^^ Kul!

jag har haft en underbar natt med scouter i ett vindskydd och det var inte så kalt som jag trodde ! Jättekul:D

Nu jag lilla jag äta kvällsmat och så passar jag på att säga godnatt redan nu! :)

GODNATT SOV GOTT OCH SKOLAN IMORN ^^

//Kanya

Fjärde året i Sverige!

Hej hej!

Denna vecka är min fjärde år i Sverige! Ingen bild men ah. Jag kom i alla fall till Sverige för fyra år sedan och mycket har förändrats, en sak som ingen kommer att förstår :S

Nu har jag packat, inte riktigt klart än men snart, fast jag har ju inte allt jag behöver ska prata med mamma men hon har ju suttit vid telefonen i snart 3 timmar! :S

nu ska jag nog göra annat! Ha det gött

// Kanya

Ja, det var du som av mig meningen med livet....

Jag borde igentligen packa med tanke på att jag åker iväg kl.08.00 imorn till scouthuset och så ska jag upp på kinnekulle sedan. Men men men, jag kollade aldrigt på klockan och trodde att den var 6 fast den är 8 :S:S

jag blir helt sålt av låten!





den här låten har alltid passat mig ! Jga gör misstag efter missat och blir tillsammans med fel killar hela tiden men det är ju de som gör mig glad!

Ja, låten beskriver helt enkel hur jag käänner just nu och hur jag mår!


imorn blir det inga inlägg med tanke på att jag inte är hemme och har icke med mig datorn för att vi ska vara i skogen ^^ ska sova ute! :S ses på söndag / måndag!

// Kanya

Ibland kan man inte sluta !

jag har idag förälskat mig i Green day ännu mer! Har gillat de sedan länge men aldrigt fölt de så himla bra :/ och det tycker jag är otroligt slarvigt av mig med tanke på att de har otroligt bra låtar de med!



en av de låtarna som jag verkligen gillar! Green Day är en av de som jag gillar mest! jag gillar ävent Tokio Hotel men följer inte så mycket utan lyssnar lite grann på de men tycker att de är bra ^^ som jag alltid har sagt, rock faller mig inte i smak men när det handlar om green day så är allt underbar till och med rock!

// Kanya

ONÖDIG

Nu är det dags att säga godnatt ! Mamma blir sur annars :S
men jaja, nu när jag just har tittat på fusk-lappen d.v.s en lapp där det står vad jag behöver kunna för att klara av provet så insåg jag att jag hade PLUGGAT FÖR MYCKET!



hah helt otroligt! Jag fattar inte att jag har tränat i onödan och det var inte än kul!-.-
men men men bättre mer än mindre ^^ NU säger jag hej och hå!

// Kanya

Saknar Glee lite nu! :(

För er som inte vet vad Glee är så var det en tv-serie som gick för ett tag sedan, jag var förälskat i den! :/



jag kan inga namn i serie med tanke på att jag kollade bara på de sista avsnittern! :(



jag har nog bara två anledningar till varför jag gillar glee så mycket eller tre förästen! :D Kärlek,vänskap och SONG! älskar sånna filmer och serier! :D

jag har så mycket jag gillar men vem orkar skriva om allt på samma dag? hihi inte jag särskilt inte denna vecka nu när jag har alla proven! :/

nu får ni ha det gött // Kanya

Ibland kan man behöva annat!

Idag och sedan två dagar tillbaks har jag gått och nynnat på en låt hela tiden och när jag kom hem idag var låten helt underbar att sjunga!



den här låten är otroligt underbar!  Jag kan inte texten utan till men ah jag gillar den! ;)

// Kanya

Nästan klar med två ämne :D

hej hej,
som jag sa tidigare så had eju jag tänkt att plugga! Precis vad jag nyss gjorde! :D Jga är nästan helt klart med både engelskan och So:n :D super glad är jag över att ha fått in allt på så kort tid!  hihi ca 2 timmar jag brukar plugga längre inför so-prov men naturgeografi var faktiskt inte lika svårt som jag trodde!

 

för tio minuter sedan börjad emin träning men eftersom jag så gärna vill träffa mina vänner imorn så fick jag vara hemma och plugga av pappa idag :D super glad!

Nu ska jag äta för nu var det ca 7timmar sedan jag fick lunch så jag är rätt hungrigt och moster är hemme hos oss, mamma satt nyss och åt med henne men jag ville inte äta med de ^^

Ha det bra (Y) // Kanya


två prov kvar denna vacka! :D

Hej hej,

idag tänker jag inte gå till träningen :S Ja som ni vet så hade jag teknikprov idag hoppast bara att det gick bra! (Y) ;) Som tur är så hade vi bara fyra lektioner idag vilket betyder hem tidigare !



När jag vaknade idag var klockan redan 07.05 och det var väldigt fint ute! Min dag startade väldigt bra och allt var bra fram tills då vi hade teknik! Jag blev verkligen på dåligt humör då :/ GISSA VAD!? :O min och linda projekt bro gick sönder :S





jag har inte så mycket att säga mer än att jag ska plugga snart! Imorn har vi engelska-läxa, på torsdag har vi Naturgeografi-prov och på fredag har vi Värme,eld och luft i prov! så ah ni förstår att jag inte hinner skriva så mycket :(



Vi säger peace och hoppast på fred på jorden ^^

Ha det gött // Kanya


Justin vad är det du håller på med ?o.O

Justin är anklagen för diva fans!

ifredags skulle killen besöka en skola i NY men kom inte förän efter några timmar och då har han låtit fansen väntat i flera timmar!



enligt Justin var detta inte sant men frågat är, var det sant eller inte d.v.s att orsaken var att han ville ha en grej på McDonalds ! hahah säger jag om det är sant Justin hur kunde du?

// Kanya

Orkar ju inte med prov!

Jahapp, imorn blir det teknik prov och för mig kommer det inte att gå bra med tanke på att jag inte gillat teknik överhuvudtaget! xP

Här kommer i alla min förra header!



JAG ÄLSKAR JUSTIN BIEBER! hihi

happ nu ska jag åtminstonde träna lite så att jag kan det jag behöver inför provet!

ha en bra dag!
// Kanya


Vad ska jag ha?

hej hej, idag gick jag igenom lite header som jag har haft men jag kan vet inte om jag ska byta igen :S

För er som inte har sett de så kommer de nu! :D



hihi det här är en gammalt men som jag har gjort :)



det här är den jag har nu!



jag gjorde den men använde aldrig den tror jag xd

ännu en av mig :)



:)



:)



söt hund ! det var anledningen till att jag gjorde den xd

jag har gjort en till header med Justin men den kommer! och vissa har redan sätt den för jag hade den för ett tag sedan :)

 

// Kanya


Natti Natti

Jag tog just godnatt med Jasmine och hon ska lägga sig nu ^^ Jag är lite trött jag med, har varit för social idag xd men kan man verkligen vara för social? i alla fall, jag har fått otroligt många sms från louise och Linda så nu orkar jag inte skicka fler sms :S



jag sitter just nu och chattar med Louise men ah som sagt är tröttt så jag ska nog gå och lägga mig snart fast ducha innan eller så gör jag det imorn ^^

blir du trött lätt?

ha det så bra// Kanya

happyface:)

Godkväll<3

Nu har jag just ätit kvällsmat :) Imron är det måndag vilken betyder VÄNNER:) hihi ni anar inte hur mycket jag har haft tråkig här hemma!



hihi konstig bildxd men men men så kan man ju också se ut i fryssan, enligt Lady Gaga skulle jag inte se konstig utxd



så här ser det inte ut varje dag i våran korridor1 folk som sitter och inga som går :) hahaha alltid mycket mer folk i No-korridoren xd

hihi jag fattar inte varför det alltid är bråk och mycket folk där alla matte-klassare är men ah så kan det också vara :)

// Kanya


Hot or not!?

Jag bläddrade lite på Youtube igår för att lyssna på Justin men så sittade jag detta!



Är Mitchel Cave bättre eller sämre än Justin undrar jag då!?
Jag tycker icke att han är så bra än så länge! Hans röst hoppar lite upp och ner och han får inte fram tonet!
Men jag tycker faktiskt att han ska jobba på med sin röst!

// Kanya

J-B

Hej!
som ni säkert har hört så kommer ju Justin Bieber till Sverige nästa månaden! Och ni vet säkert också att killen har släppt två album, My World 1.0 och 2.0 men så finns det ett album med båda skivor ihop slagna i en cd skiva!



en låt som jag totalt har fasnat för! Jsutin Bieber-Eenie Meenie! det har ca 1min innan man hör Justins röst :)

Skulle inte du vilja träffa killen? Jag skulle tacka JA om någon hade frågat mig :) Killen är ju så söt fast ja jag håller med vissa att han låter som en tjej men ändå vad spelar det för roll?

// Kanya

Man får ju inte drunkna i sina läxor!

hej hej!

jag skulle ju studa sa jag men men men:/ Kom på att jag hade alla mina böcker i skåpet i skolan och så har jag ca 3 prov nästa vecka! :O HJÄLP hur ska detta gå?

som jag säger man får inte drunkna i sina läxor!

 

hahah godis sugen som alltid, jag fattar inte varför jag har blivit så beroende av godis! Är det för att mamma alltid bakar något sött nästan varje dag? men jaja jag ska försöka träna det vill säga att jag antingen cyklar till träningen som då ligger ca 5 kilometer bort eller så går jag dit och springer hem!

 



ojdå :$ kunde inte låta bli x) men men detta är ändå min sista! Jag längtar så mycket till Thailand känns det som xd händer varje gång jag äter choklad! Lite konstig men ah så är det!

hepp jag hittade en bok här hemme en SO-bok så nu ska jag åtminstonde plugga lite :) det är i alla fall bättre än inget alls!

Ha det så gött // Kanya


Oj OJ OJ!

god middag/ god morgon!

Lilla jag har visst vaknat nyss xd men men men ska ta och göra mina läxor och tränar inför alla prov nästa vecka också!



hihi som de flesta vet s sätter jag alltid in en bild på mig själv!


minns ni att jag och edvin bytte lite saker som gick att byta från mobilen? ah så här blev det på framsidan i alla fall! fast nu har vi bytt tillbaks igen så min är hel vit! :)

ha det gött för nu ska lilla Kanya studa!

Headern klar!

Hej, nu är min header äntligen klar! Jag gör alltid enkla header på grund av att jag inte har program på min data men det går bra att göra enkla med! :)
Som ni ser så har jag inte Justin Bieber längre och det är för att bloggen handlar inte bara om honom utan väldigt mycket om min vardagsliv ett som tonårs flicka som älskar hip-hop-stilen och musik!



hihi som sagt! jag älskar hip-hop stilen men jag använder inte kepsen i skolan eller så ;)

// Kanya

Ny design på G

Nu har jag haf min test dening i kanske två veckor eller något sånt så snart kommer den riktiga designen!

Jag har ju Justin Bieber som design nu men det är inte meningen för att bloggen handlar för det mesta om mig så jag håller på att göra en ny! :)

 

// Kanya


Inlines

Nu var det ett tag sedan jag åkte skridskor så jag funderade på att ta och leta efter våra inlines som då ligger någotstans i källaren men jag kunde inte hitta det! :/ Ni vet ju att jag ska bli konståkare ;) hahah kommer att skada mig väldigt mycket när man är så klumpigt som jag är xd



hopp så där ser inlines ut fast ah den här är tecknad! Nu har jag inte åkt inlines så ofta åkte knappas förra året men vara så folken vet så är det mycket farligare än skridskor! Jag vet att vissa av er vet det redan men det skadar inte att bli påmint!

en bild jag hittade ! hihi vilke tycker inte om Carlie Chaplin? (staving)hihi brorsan har många klipp med honom ! haha!

jag är sugen på att åka inlines!!! hahah pappa var nere och letade också men han hittade de inte -.- tråkig!

Nu får ni ha det så bra för nu ska jag lyssna på musik!

// Kanya


Både het och bra!



 

vissa tror tydligen att jag bara gillar Justin Bieber och tycker att han är het men nej inte alltid! Ne-Yo är en av de som jag har älskat sedan före Justin! Jag tycker otroligt mycket om hans låtar och särskilt den här som då är min favorit sedan länge! Njut av låten för första gången en låt som inte tillhör Justin I min bloggx)

 

// Kanya


Choklad sugen!

hihi gud vad det var länge sedan!  Igår när jag var på stan med Louise kände jag bara hur den kom...känslan av choklad! :D



hihi mamma behövde något i affären idag och då fick jag gå och handla det åt henne så då passade jag på att köpa lite choklad också :D Mums vad det är gött med socker! Jag sitter och mumsar i mig det nu så ah jag ska njuta och inte skriva mer!

// Kanya

Stuck in a moment :/

hej hej,

ursäkt min dåliga uppdatering! jag var i alla fall med Louise igår och när jag kom hem satt och chattade med henne hela kvällen nästan :)



hihi en gamlalt bild på mig =)


just nu sitter och chattar och är lite ledsen :/ Jag har fortfarande inte fattat varför jag äns fortsätter i scouter och varför jag äns börjar när ajg visste vad som skulle hända :/ Jag kommer nog att var deppigt hela dagen och idag startade min dag dåligt! Jag började gråta när jag prata med en :'( inte skoj så ah ni fattar!

nu orkar jag inte skriva så mycket mer för jag kommer bara att bli sur och ledsen !

// Kanya


Snart dags att träffa vännerna!

hej!

idag var dte inget specielt allt:) vanligt onsdag i skolan fast det var ju en väldigt lång dag :S
Just nu sitter jag och lyssnar på Justin Bieber med Eenie Meenie ^^ jag är helt enkel beroende!



japp som det står! scout möte idag! vilket betyder Jasse och Julia idag igen<3<3<3<3<3<3
happ nu ska jag in på mina nära och käras bloggar!

Har du en blogg och vill ha en läsare till? skriv då! Jag läser alltid folkets bloggar :)

//Kanya

Couse baby I never let you go!



jag kan inte släppa texten! Den sitter helt fast i min huvud och jag går och nynnar på den väldigt ofta!

saknad!

jag har just tagit en bit av en sorts godis som heter Kopiko! en saknad godis :/ det var jättelänge sedan jag tog en bit men allt hänger ju på att mamma tycker att det är dyrt och att det är onödig med tanke på att jag äter svenks godis också!

 

så här ser de ut! och är tillverkad av kaffebönor! x)



love!

sedan finns det en sak till ....POCKY

pocky tillverkats i Thailand och Japan men kommer från börjat från Japan:) men dessa godis exsporteras även till eorupa! och i vissa länder kan Pocky heta Mikado! gulligt namn men pocky är i alla fall kexbitar doppade i olika smaker!<3 här i sverige hittar man oftas de i tre smaker, mjölk, choklad& jordgubb!

 

ni som har följt www.fokis.se under hennes resa i Tokyo har säkert sett sånna!

hihi mums nu är jag sugen på det xd nu är det snart dags för mig att göra i ordning mig och så får man hoppast på att Julia ringer snart! :)

// Kanya


när det man har längtat blir sant.....( ja när ? )

Hej.

idag har jag varit i skolan :9 det var inte skoj senare ikväll drara jag till träningen! hoppast baar inte att vi ska springa:D

 

Ibland vill jag bara drömma mig bort i tankarna
för där finns alltid du.
När jag vill finna dig och fegheten hindrar,,
hinner en droppe tår titta fram...
när kärleken bara bubblar upp och börjar köka innom mig
vill jag bara säga att nu händer det igen!


Drömmen är långt från verklighetet :(



 

 

 


jag hatar detta!

hej hej<3

som jag sa i min tidigare blogg! jag ska försöka blogga så mycket så möjligt men nu kommer det tyvär inte att bli så! Mamma tycker att jag sitter för mycket vid datorn så vissa dagar kommer jag kanske inte att skriva något över huvudtaget men det är inte säkert för jag ska försöka! :D



och så en ny bild på mig!<3

som ni ser så har jag en ny blogg:) Ingen speciell header men ah jag blev nöjd en så länge men som de som har följt min blogg länge vet säkert att snart kommer jag att byta header igen! xd


jag och Julia var på Mässa igår och då var det lite modevisning också!



Dansarna från Helen´s danskola! jag saknar dans riktig mycket! men p.g.v att jag går i just konståkning så får jag inte gå i dans samtidig för att det kostar för mycket :(



haha har städat mitt skriv bord idag! ser alldeles för J***** ut!

happ bättre? tycke rjag i alla fall :)



haha jag gillar min nalle xd Julia har en exakt likadant men jag gillar mest färgen xd!<3
den har visst vart i någon tävling och lyckats tydligen få en medaljxd ( FLL medaljen)


nu ska jag nog ta ett snacka med Jasse om en viss person och sedan vet jag inte något mer :P

/ Kanya


ok

nu får jag nöja mig med den design jag har nu men om jag ska vara ärligt så gillar jag den rätt mycket ändå!

Sorry

jag var tvungen att fixa en ny blogg p.g.a att min design cp:ade och hur jag gjorde så blev det bara fel :$ fast tro inte att det är det att jag inte kan stilmallen! hihi jag kan en hel del men det vard et att det var så himla mycket att fixa och när jag var klar och sparade så kollar jag en gång till om allt stämde för att avra säker men då funkade ingenting:S

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0